tala fou

Ina ia mafai ona faʻatinoina le loloto o togafitiga o vailaʻau o loʻo totoe i ituaiga autu o mea tau faʻatoʻaga, faʻatonutonu lelei le faʻafitauli o le tele o vailaau faʻasaina i totonu o fualaau faisua lisi, faʻavave le suʻega vave o vailaau faʻasaina i fualaau faisua, ma filifili, iloilo ma fautuaina se numera o lelei, faigofie ma taugofie oloa faʻataʻitaʻiga vave, o le Nofoaga Suʻesuʻe mo Faʻamaumauga Tulaga Aupito Faʻatoʻaga a le Matagaluega o Faʻatoʻaga ma Atinaʻe i Nuʻu (MARD) faʻatulagaina se iloiloga o oloa faʻataʻitaʻi vave i le afa muamua o Aukuso. O le lautele o le iloiloga o kata colloidal auro immunochromatographic suega mo triazophos, methomyl, isocarbophos, fipronil, emamectin benzoate, cyhalothrin ma fenthion i cowpea, ma mo chlorpyrifos, phorate, carbofuran ma carbofuran-3-hydroxy, acetamiprid i seleni. O ituaiga uma e 11 o vaila'au fa'ato'aga fa'ato'aga fa'ata'ita'iga oloa a Beijing Kwinbon Technology Co., Ltd. ua pasia le iloiloga fa'amaonia.

 

新闻图片

Kwinbon Rapid Test Card mo Toega Pesticide i Fualaau faisua

Leai.

Igoa Oloa

Fa'ata'ita'iga

1

Card Su'ega vave mo Triazofos

Cowpea

2

Card Su'ega vave mo Methomyl

Cowpea

3

Pepa Su'ega vave mo Isocarbophos

Cowpea

4

Card Su'ega vave mo Fipronil

Cowpea

5

Pepa Su'ega vave mo Emamectin Benzoate

Cowpea

6

Pepa Su'ega vave mo Cyhalothrin

Cowpea

7

Card Su'ega vave mo Fenthion

Cowpea

8

Pepa Su'ega vave mo Chlorpyrifos

Seleli

9

Pepa Su'ega vave mo Phorate

Seleli

10

Pepa Su'ega vave mo Carbofuran ma Carbofuran-3-hydroxy

Seleli

11

Pepa Su'ega vave mo Acetamiprid

Seleli

Tulaga lelei o Kwinbon 

1) Tele pateni

O lo'o i ai a matou tekinolosi autu o le hapten design ma le suiga, su'esu'ega o le antibody ma sauniuniga, fa'amamāina ma fa'aigoaina, ma isi.

2) Tulaga Fa'afouga Fa'apolofesa

Fa'avae fa'afouga a le atunu'u ---- Nofoaga su'esu'e fa'ainisinia a le atunu'u o tekonolosi fa'atekonolosi mo le saogalemu o mea'ai ---- Polokalama Postdoctoral a le CAU;

Beijing fa'afouga fa'avae ----Beijing inisinia su'esu'ega nofoaga o Beijing meaai saogalemu immunological asiasiga.

3) Faletusi feavea'i a le Kamupani

O lo'o i ai a matou tekinolosi autu o le hapten design ma le suiga, su'esu'ega o le antibody ma sauniuniga, fa'amamāina ma fa'aigoaina, ma isi.

4) Tomai Fa'apitoa R&D

Ole taimi nei e tusa ma le 500 le aofaʻi o le aufaigaluega o loʻo galulue i Beijing Kwinbon. 85% o loʻo i ai faʻailoga bachelor i le biology poʻo le toʻatele o isi. Ole tele ole 40% o lo'o taula'i ile matagaluega ole R&D.

5) Fesootaiga o tufatufa

Ua fa'atupuina e Kwinbon se tulaga malosi i le lalolagi atoa o su'esu'ega o mea'ai e ala i feso'ota'iga lautele o tufatufa fa'apitonu'u. Faatasi ai ma le tele o meaola faanatura e sili atu i le 10,000 tagata faʻaoga, Kwinbon e tuʻuina atu e puipuia le saogalemu o meaʻai mai faʻatoʻaga i lea laulau.

6) Tulaga lelei o oloa

Kwinbon o loʻo galue i taimi uma i se auala lelei e ala i le faʻatinoina o se faiga faʻatonutonu lelei e faʻavae ile ISO 9001:2015.


Taimi meli: Sep-20-2024