tala fou

Kwinbon Fa'alauiloa Oloa Fou - Matrine ma Oxymatrine Residue Detection Products in Honey

Matrine

Matrine ose vailaʻau faʻanatura faʻanatura, faʻatasi ai ma aʻafiaga oona o le paʻi ma le manava, maualalo le oona i tagata ma manu, ma e lelei le puipuia o fualaʻau eseese e pei o le cabbage greenfly, aphid, red spider mite, etc. Oxymatrine o se vailaʻau faʻasaina, ma faiga fa'aona e fa'avae i luga o le pa'i, fa'aopoopo i le manava oona, ma o lo'o i ai foliga o le maualuga maualuga, maualalo oona ma umi taimi aoga. Ua fa'atagaina Matrine mo le fa'aaogaina e fai ma iniseti i nisi o atunu'u Asia (fa'ata'ita'iga Saina ma Vietnam).

I le amataga o le 2021, na maua ai e le tele o atunuu o le EU le vailaʻau fou Matrine ma lona metabolite Oxymatrine i le meli na auina atu i fafo mai Saina, ma le meli na auina atu i Europa e le tele o pisinisi i totonu o le atunuu na toe faafoi mai.

I lenei tulaga, o la matou kamupani na fausia tutoatasi Matrine ma Oxymatrine Residue Detection Test Strips and Kits, faʻavae i luga o auala immunoassay, lea e mafai ona vave iloa ai le toega o Matrine ma Oxymatrine i le meli.

O le oloa o loʻo i ai uiga o le vave iloa vave, maualuga le lagona, faigofie i luga o le upega tafaʻilagi, ma isi. E faʻatatau i le suʻesuʻeina o aso taʻitasi o iunite faʻatonutonu ma le pulea e le tagata o ia lava ma le suʻega a le tagata lava ia o le gaosiga o le meli ma mataupu tau pulega, ma taʻalo se taua taua. matafaioi i le puipuia o le sili atu o le tulaga o Matrine ma Oxymatrine.

Fa'aaogāga

Mo le faʻamautuina lelei o Matrine ma Oxymatrine i faʻataʻitaʻiga meli

Fa'atapula'a su'esu'ega

10μg/kg (ppb)

Fa'aaogāga

O lenei oloa e mafai ona faʻatatauina ma faʻatusatusaina toega o Matrine ma Oxymatrine i faʻataʻitaʻiga meli.

Pusa maaleale

0.2μg/kg (ppb)

Fa'atapula'a su'esu'ega

10μg/kg (ppb)


Taimi meli: Iuni-18-2024