ozi

Mwepụta ngwaahịa ọhụrụ nke Kwinbon - Ngwaahịa nchọpụta ihe fọdụrụ na Matrine na Oxymatrine na mmanụ aṅụ

Matrine

Matrine bụ eke botanical pesticide, na nsi mmetụta nke aka na afo, ala toxicity ụmụ mmadụ na anụmanụ, na nwere ezi mgbochi mmetụta dị iche iche a kụrụ dị ka kabeeji greenfly, aphid, red spider mite, wdg Oxymatrine bụ botanical pesticide, na. usoro nsị na-adabere na mmetụ aka, na-agbakwunye ya site na nsị afọ, ọ nwere njirimara nke arụmọrụ dị elu, obere nsị na ogologo oge. A kwadoro Matrine ka ọ bụrụ ọgwụ ahụhụ na ụfọdụ mba Eshia (dịka China na Vietnam).

Na mbido 2021, ọtụtụ mba EU achọpụtala Matrine ọhụrụ pesticide na metabolite Oxymatrine na mmanụ aṅụ ebupụ na China, na mmanụ aṅụ na-ebupụ na Europe site na ọtụtụ ụlọ ọrụ.

N'okwu a, ụlọ ọrụ anyị n'onwe ya mepụtara Matrine na Oxymatrine Residue Detection Test Strips and Kits, dabere na usoro immunoassay, nke nwere ike ịchọpụta ngwa ngwa nke Matrine na Oxymatrine na mmanụ aṅụ.

Ngwaahịa nwere àgwà nke ngwa ngwa nchọpụta ọsọ, elu uche, adaba na-na saịtị ọrụ, wdg Ọ bụ ọdabara na kwa ụbọchị nchọpụta nke usoro iwu nkeji na njide onwe na onwe-ule nke mmanụ aṅụ mmepụta na management isiokwu, na-arụ ọrụ dị mkpa. Ọrụ na igbochi gafere ụkpụrụ Matrine na Oxymatrine.

Ngwa

N'ihi qualitative mkpebi siri ike nke Matrine na Oxymatrine na mmanụ aṅụ samples

Oke nchọpụta

10μg/kg (ppb)

Ngwa

Ngwaahịa a nwere ike qualitatively na quantitatively chọpụta ihe fọdụrụ nke Matrine na Oxymatrine na mmanụ aṅụ sample.

Kit uche

0.2μg/kg (ppb)

Oke nchọpụta

10μg/kg (ppb)


Oge nzipu: Jun-18-2024