nūhou

I mea e hoʻokō ai i ka mālama hohonu ʻana i nā koena lāʻau i nā ʻano nui o nā huahana mahiʻai, e hoʻopaʻa pono i ka pilikia o nā koena pesticide nui i nā mea kanu i helu ʻia, e wikiwiki i ka hoʻāʻo wikiwiki ʻana i nā koena pesticide i nā mea kanu, a koho, loiloi a paipai i kekahi ʻO nā huahana ho'āʻo wikiwiki kūpono, kūpono a me ka hoʻokele waiwai, ua hoʻonohonoho ka Research Center for Agricultural Product Quality Standards o ka Ministry of Agriculture and Rural Development (MARD) i kahi loiloi o nā huahana hoʻāʻo wikiwiki i ka hapa mua o ʻAukake. ʻO ka laulā o ka loiloi he colloidal gula immunochromatographic hōʻike kāleka no triazophos, methomyl, isocarbophos, fipronil, emamectin benzoate, cyhalothrin a me ka fenthion i ka cowpea, a no ka chlorpyrifos, phorate, carbofuran a me carbofuran-3-hydroxy, acetamiprid i ka celery. ʻO nā ʻano 11 a pau o ka pesticide koena huahana hoʻāʻo wikiwiki o Beijing Kwinbon Technology Co., Ltd. ua hala i ka loiloi hōʻoia.

 

新闻图片

Kwinbon Rapid Test Card no nā koena pesticide i loko o nā mea kanu

ʻAʻole.

Inoa Huahana

Laʻana

1

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no Triazophos

Cowpea

2

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no ka Methomyl

Cowpea

3

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no Isocarbophos

Cowpea

4

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no Fipronil

Cowpea

5

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no ka Emamectin Benzoate

Cowpea

6

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no Cyhalothrin

Cowpea

7

Kāleka Hoʻāʻo wikiwiki no Fenthion

Cowpea

8

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no Chlorpyrifos

Kelelei

9

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no Phorate

Kelelei

10

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no Carbofuran a me Carbofuran-3-hydroxy

Kelelei

11

Kāleka hoʻāʻo wikiwiki no ka Acetamiprid

Kelelei

Nā pono o Kwinbon 

1) Nui nā patent

Loaʻa iā mākou nā ʻenehana koʻikoʻi o ka hoʻolālā hapten a me ka hoʻololi ʻana, ka nānā ʻana i ka antibody a me ka hoʻomākaukau ʻana, ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka protein a me ka lepili, a pēlā aku.

2) Nā kahua hoʻolālā ʻoihana

Nā papahana hoʻomohala aupuni ----Ke kikowaena noiʻi ʻenekinia aupuni o ka ʻenehana diagnostic palekana meaʻai ----Palapala postdoctoral o CAU;

ʻO nā paepae hana hou o Beijing ----Ke kikowaena noiʻi ʻenekinia ʻo Beijing o ka nānā ʻana i ka immunological palekana meaʻai.

3) ʻO ka hale waihona puke paʻa i ka hui

Loaʻa iā mākou nā ʻenehana koʻikoʻi o ka hoʻolālā hapten a me ka hoʻololi ʻana, ka nānā ʻana i ka antibody a me ka hoʻomākaukau ʻana, ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka protein a me ka lepili, a pēlā aku.

4) ʻOihana R&D

I kēia manawa aia ma kahi o 500 ka nui o nā limahana e hana ana ma Beijing Kwinbon. ʻO 85% me nā kekelē laepua ma ka biology a i ʻole ka hapa nui e pili ana. ʻO ka hapa nui o 40% i kālele ʻia i ka ʻoihana R&D.

5) Pūnaewele o nā mea hoʻolaha

Ua hoʻoulu ʻo Kwinbon i kahi honua ikaika o ka ʻike ʻana i ka meaʻai ma o ka laulā ākea o nā mea hoʻolaha kūloko. Me kahi kaiaola like ʻole o nā mea hoʻohana he 10,000, hoʻoikaika ʻo Kwinbon e pale i ka palekana meaʻai mai ka mahiʻai a i ka papaʻaina.

6) Ka maikaʻi o nā huahana

Hoʻokomo mau ʻo Kwinbon i kahi ala maikaʻi ma o ka hoʻokō ʻana i kahi ʻōnaehana hoʻokele maikaʻi ma muli o ISO 9001:2015.


Ka manawa hoʻouna: Sep-20-2024